Udtalelser

Her på siden kan du læse og høre udtalelser fra musiklærere derude i landet som har licens til enten valgfagsportalen eller mellemtrinslicensen.

Videoudtalelser:

(Længere nede finder du tekst udtalelser)

 

 

 

Tekstudtalelser:

Vi er for nyligt startet med at abonnere på Spil Smart – mellemtrinnet. Stor ros til de udførlige vejledninger, der gør forberedelse af sammenspil lettere. Til flere af arrangementerne findes der optagelser af både de individuelle samt af hele arrangementet hvilket eleverne kan lytte til. Samtidig findes der også forskellige aktiviteter, opgaveark og forskellige musikforløb hvilket ligeledes er velformuleret og overskueligt!

Nikolaj Dam – musiklærer, Kollerup Skole

 

***

Jeg er meget glad for Spil Smart Portalen. Det er inspirerende og forarbejdet er gjort for mig.

I sammenspil, for eksempel, i form af gode tonearter for børn og gode, lette roller på især rytme og keys. Det lyder hurtigt godt og der er ikke så meget ventetid for hver enkelt gruppe fordi vi “næsten” kan plug and play!

På en let tilgængelig måde gøres det muligt at spille alle de aktuelle sange med et stort hold elever, hvor alle kan være med uanset forudsætninger og de får hurtigt oplevelsen af at være en del af noget vi skaber i fællesskab.

Jeg kan klart anbefale Spil Smart.

Stinne Birk, musiklærer på Forældreskolen Aarhus

 

***

Jeg bruger Spil Smart Portalen rigtig rigtig meget

Jeg synes det er superdejligt og nemt at komme til og det er nogle gode arrangementer der ligger derinde. Arrangementerne er også rigtigt nemme at gøre til sine egne og gøre sin egen ting med, man kan rode rundt med det, som man vil, det synes jeg er rigtig rigtig godt.

Jeg bruger det både til mit valghold og på mellemtrinnet og har spillet mange af deres arrangementer.

Deres teori og hørelære har vi brugt til når vi har haft læsebånd. Så har de simpelthen læst teksterne og så har vi lavet aktiviteterne efterfølgende, der er rigtigt mange ting der fungerer rigtig godt og jeg nyder stor glæde af Spil Smart i alle mine musiktimer.

Berit Jellum
Musiklærer, Hillerødsholmskolen i Hillerød

 

***

Jeg er folkeskolelærer på 9’ende år, og dette var mit første, hvor jeg skulle undervise et musikhold på mellemtrinnet. Jeg havde et stort ønske om at arbejde med sammenspil, som jeg kun havde ganske lidt erfaring med. Via musikskolen blev jeg introduceret til materialet “Spil smart”, og her har jeg fået en veltilrettelagt indføring i at etablere sammenspil med en skoleklasse. Det var så fantastisk at opleve musikholdet spille rock til skolens juleafslutning, og de leverede nummeret selvstændigt og sikkert. “Spil smart” er et meget overskueligt sammenspilsmateriale som fungerer rigtig godt i praksis.

Isa Schou, Folkeskole- og musiklærer på Skolen Vierdiget Dragør

 

***

I en travl musiklærerhverdag, hvor det kan være svært at finde tid til at lytte aktuelle hits af og ikke mindst arrangere og lave elevlayout, så er det bare en gave at kunne finde sine Spil Smart arrangementer frem. Ens elever synes man er en helt og de føler sig som små hippe musikerspirer☀️ Jeg har brugt arrangementerne som inspiration til meget forenklede arrangementer for mine specialskoleelever.

Bettina Hoffmann Nielsen, musiklærer på specialskole