Datasikkerhed og persondata

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Jf. GDPR og persondataforordrningen er det ikke nødvendigt for kommuner, skoler og andre institutioner at indgå databehandleraftale med Spil Smart Portalen. 

Persondatabehandlingen anvendes udelukkende til at skabe adgang til noget, altså vores materialer og da der ikke foretages nogen form for persondatabehandling når brugeren er logget ind, fx at brugeren skriver tekst, opretter dokumenter m.m. er en databehandleraftale ikke nødvendig. 

Ovenstående er clearet med datatilsynet og en del kommuner i Danmark allerede, bl.a. Århus kommune, Bornholms kommune, Frederiksunds kommune m.fl.

Øvrig info:

I forbindelse med dit køb Spil Smart Portalen har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger
CVR nummer
EAN nummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Hvis du handler som gæst (uden at oprette kodeord) vil dine oplysninger blive automatisk slettet efter 18 måneder, eller hvis du selv retter henvendelse og beder om det.

Når du opretter en kundekonto med kodeord, bliver den ikke automatisk slettet, men du kan, til hver en tid få kontoen slettet ved at kontakte os.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE VEDR. NYHEDSBREVE
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at modtage nyhedsbrev”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

DATASIKKERHED
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Hvilke personoplysninger opbevarer vi på brugerne af portalen?
De eneste informationer vi opbevarer på brugerne, altså elever og undervisere er:

For undervisere:

Brugerid:
Navn
Password er ikke tilgængeligt for os, kun for brugeren.

For elever:
Brugerid
Password er ikke tilgængeligt for os, kun for brugeren.

Vi anvender tredjeparter til behandling af onlinebetaling og fakturabetaling. Vi bruger Epay ApS til onlinebetaling (Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay, ViaBill osv.) og Uniconta til fakturabetaling (Alm. faktura og EAN-faktura).

Vores materialer ligger også tilgængeligt på læringsplatforme, herunder MoMo og Meebook.

Til afsendelse af vores nyhedsbreve bruger vi Mailchimp. Din e-mailadresse sendes også til Trustpilot så du har mulighed for at dele din handelsoplevelse med andre. Vi fører anonymiseret statistik med Google Analytics, Google Adwords og Facebook samt benytter os af Getsitecontrol.com til at lave popups med vedr. tilbud, udsalg o.lign.

Vi har sikret os at virksomhederne som vi samarbejder med, overholder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Hvis samarbejdet kræver en databehandleraftale, har vi har indgået sådan en aftale med disse virksomheder, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Stepnote Publishing Aps
Sortedam Dossering 7D
2200 København N
info (@) spil-smart.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Data til at genskabe fakturaen til en enkelt ordre gemmer vi i 5 år ifølge dansk bogføringslov.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over den måde Spil Smart Portalen behandler dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København
telefon 33 19 32 00
e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Når du bruger vores hjemmeside, bliver nogle oplysninger registreret via en cookie, som er en lille fil, der bliver gemt på din computer. Med en cookie kan vi registrere dine valg og indtastninger, og efterfølgende kan vores hjemmeside genkende din computer. På den måde kan dit log in fx blive gemt således du ikke skal taste det ind næste gang du besøger siden. Derudover bruges data til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden og på fx Google.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Herunder kan du se en liste over de 3. parts partnere vi benytter cookies fra:

3. part – Udløb –  Beskrivelse

Google remarketing –  2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov
Google Adwords  – 2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov
Google Analytics – 2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov
Facebook – 2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov

Getsitecontrol – bruges til popups på vores site med tilbud og andre vigtige beskeder

Mailchimp – bruges til at registrere om nyhedsbreve åbnes og anden vigtig data

Addwish – bruges til at vise dig brugertilpassede produktvisninger på vores site
(*) Sessionscookies slettes når hjemmesiden lukkes.

En cookie er ikke farlig for din computer, og den kan ikke indeholde virus. Den registrerer alene, at du tidligere har besøgt vores hjemmeside fra din computer. Du kan til enhver tid slette cookies i dine internetindstillinger.

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies: