På SpilSmart–holdet har vi de sidste 7 år arbejdet konstant på at lave sammenspilsmateriale, der er enkelt, overskuelig, let at gå til, effektivt og realistisk at arbejde med.

Nu tager vi den formel og putter over på andre dele af musikundervisningen. Vi har talt med en masse undervisere om behovene i hverdagens musikfagstimer og lægger ud med en række forløb – vi vil fortsætte løbende med at inddrage Jer brugere i udvikling af nye forløb og vil konstant lægge nye op til alle Jer der har licens.

Vi kender til den korte forberedelsestid og lærernes arbejdsbyrde, så vi ved at I ikke har behov for at bruge tid på at søge efter materiale eller gennemlæse en masse. Derfor kører vi efter ”Less is more” princippet og lægger på Spil-Smart.dk gennemarbejdede og gode forløb, du kan bruge uden megen forberedelse.

Som i SpilSmart sammenspilsmaterialet bruger vi nyere musik. Derudover vil vi naturligvis i fx musikhistorie brede os ud, både geografisk og tidsmæssigt, så du kan få en varieret og spændende undervisning.

Viser 1–16 af 60 resultater

Digital
udgave
til print

Alle kan danse 1 – linedance

Få gang i kroppen med dette lille forløb med dans for hele klassen. På få minutter er I i gang, det er sjovt og alle kan være med.

Digital
udgave
til print

Elevopgaver – Musikhistorie cubansk musik

Elevopgaver til vores forløb med om Cubansk musikhistorie

Digital
udgave
til print

Elevopgaver Teori 3, Tonehøjde

Elevopgaver til Teori 3 om tonehøjde

Digital
udgave
til print

Elevopgaver Teori 4, fortegn

Elevopgaver til Teori 4 om fortegn

Digital
udgave
til print

Elevopgaver til Elvis forløbet

Her får du elevopgaverne til Elvis forløbet.

Digital
udgave
til print

Elevopgaver, Teori 5, sådan læses en node

Lærervejledning til Teori 5 om at læse noder.

Digital
udgave
til print

Elvis – The King of Rock ’n’ Roll

Du får et firesiders kapitel om Elvis Presley, kongen af rock ’n’ roll, fra fødsel til død. I kapitlet er der lydeksempler, faktabokse om samtidshistoriske emner og et under-emne om genren rock ’n’ roll. Det er muligt at få kapitlet læst op.

Der er medfølger 3 elevopgaver, der kan løses enten i grupper, to og to, eller enkeltvis. Derudover er der også en elev-evaluering. Til læreren er der en lærervejledning, så arbejdet med kapitlet er let at gå til.