FAQ Valgfag

Vi får mange spørgsmål om musik valgfag for 7.-8. klasse og det forstår vi godt, for det er noget af en opgave man kommer ud i som musilærer 🙂

Herunder har vi samlet gengangerne i en FAQ. Håber du kan bruge det.

Ja, med vores licenser til valgfag og mellemtrinnet er vi fuldt dækkende

Derudover gør vi meget ud af hele tiden at være helt opdateret ift. EMU og de nyeste direktiver. Den ene af vores forfattere, Liv Beck underviser om adjunkt på Absalon i Roskilde på musiklinjen og er derfor naturligt nok, altid helt opdateret.

Når du vil bestille årslicens til valgfag 7. – 8. klasse kan du vælge mellem to produkter:

  1. er en grundpakke til de skoler som har mellem 1-15 elever I ALT på skolen der skal have musik valfag. Den koster 1798,- dkk eks moms. Du betaler det samme uanset om der er 5 elever eller 15 elever Læs mere og bestil her
  2. Er der 16 elever eller flere skal du købe den pakke der hedder: Valgfag 7.-8. klasse Årslicens 16+ skoleår – her er prisen 145 dkk pr. Læs mere og bestil her

VIGTIGT: De to pakker kan ikke kombineres ved at købe grundpakken og så 4 elever oveni med 16+ pakken.

Vi arbejder hårdt på at skabe en skitse/ramme, køreplan om man vil, til eksamineringen i musik valgfaget.

Køreplanen bliver en del af materialerne til valgfagslicensen.

Den ene af Spil Smart forfatterne er underviser på musiklinjen på Absalon i Roskilde og vi er derfor yderst godt klædt på til at komme med et kvalificeret bud på en køreplan til eksamen.

Forventes klar ultimo september.

Læs mere her

Category: FAQ Valgfag

Vi kan oprette login’s til det antal musiklærere I er på skolen, samt et elev login til hvis eleverne skal tilgå materialet på skolens iPads, eller andre enheder.

Mangler du login’s må du endelig skrive til os på info ((@)) spil-smart.dk, så sørger vi for at sende dig det antal login’s du skal bruge, se instruktionen herunder:

Skal I bruge login til flere undervisere?, så skriv venligst tilbage med e-mail (eller ønsket brugernavn hvis e-mail ikke ønskes benyttet) og navn på pågældende, så sender vi logins ud.

Skal I bruge elevlogin?
Så skriver du bare tilbage med det foretrukne brugernavn samt en e-mail adresse fra skolen som I vil benytte, så laver vi et fælles elevlogin som eleverne kan bruge.

Du finder pt. (27/8/2020) 4 store ”Rundt om forløb” – 9 mindre forløb – 15 arrangementer m.m. Dette er mere end rigeligt til 2 års undervisning og om få uger kommer næste store forløb ”Rundt om sammenspil” der forbereder jer til eksamens praktiske del

Category: FAQ Valgfag

Ja, det har vi, eller vi har en skitse til en årsplan som du kan bruge som udgangspunkt som du nu har lyst til.

Se for mellemtrinnet her

Se for valgfag her

Ja, der vil komme mere materiale.  2-3 store forløb om året og 4-5 sammenspilnumre

Category: FAQ Valgfag

Ja, der ligger masser af musikhistorieforløb og materiale om teori/hørelære/analyse på Spil Smart Portalens valgfags sektion og Ultimo september kommer der et forløb om musikforståelse – musikliv, musik og medier og musikoplevelse.

Category: FAQ Valgfag

Ja, du finder altid masser af sammenspilsmateriale på Spil Smart Portalen. Primo september 2020 kommer det store forløb ”Rundt om Sammenspil” der rummer alt du skal bruge til eksamens praktiske del.

Category: FAQ Valgfag

Den koster fra 1798 dkk pr. år for max 15 elever i alt på skolen.

Derover koster den 145 dkk pr. år pr. elev.

Læs mere her

Category: FAQ Valgfag

Det kan du lige om lidt – vi forventer at åbne op for Unilogin i løbet af september 2020.

Indtil da logges der ind med brugerid og password som bliver tildelt efter køb af licens.

Ønsker du/I ikke at bruge unilogin er dette helt ok, vi fortsætter med at tilbyde begge dele.

Ja, du kan nu finde alt valgfagsmateriale på MoMo, og vi er i gang med at lægge alt op på Meebook også. Mellemtrinsmaterialerne kommer også op.

Bruger din skole andre læringsplatformer end de to nævnte, så er det relativt let at oprette vores forløb med links til opgaver og forløb da vi på vores portal har alle forløb liggende som enkelt sider/produkter på vores portal – lidt lige som en webshop.

Det gør det langt lettere at linke til de relevante forløb inde i elevplanen, se fx vores valgfagsforløb om cubansk musik og cubansk musikhistorie

 

Load More