FAQ Valgfag

Vi får mange spørgsmål om musik valgfag for 7.-8. klasse og det forstår vi godt, for det er noget af en opgave man kommer ud i som musilærer 🙂

Herunder har vi samlet gengangerne i en FAQ. Håber du kan bruge det.

Ja, med vores licenser til valgfag og mellemtrinnet er vi fuldt dækkende

Derudover gør vi meget ud af hele tiden at være helt opdateret ift. EMU og de nyeste direktiver. Den ene af vores forfattere, Liv Beck underviser om adjunkt på Absalon i Roskilde på musiklinjen og er derfor naturligt nok, altid helt opdateret.

Når du vil bestille årslicens til valgfag 7. – 8. klasse kan du vælge mellem to produkter:

  1. Er en grundpakke til de skoler som har mellem 1-15 elever I ALT på skolen der skal have musik valgfag. Den koster 1798,- dkk eks moms. Du betaler det samme uanset om der er 5 elever eller 15 elever Læs mere og bestil her
  2. Er der 16 elever eller flere skal du købe den pakke der hedder: Valgfag 7.-8. klasse Årslicens 16+ skoleår – her er prisen 145 dkk pr. Læs mere og bestil her

VIGTIGT: De to pakker kan ikke kombineres ved at købe grundpakken og så 4 elever oveni med 16+ pakken.

Vi har sat en køreplan sammen til valgfagsprøven der giver dig et godt overblik, samt konkrete skemaer og redskaber til selve prøven.

Derudover har vi også sammensat et overblik/årsplan over de to år med valgfagsundervisningen.

 

Category: FAQ Valgfag

Vi kan oprette unilogin’s til det antal musiklærere I er på skolen, samt et elev login til hvis eleverne skal tilgå materialet på skolens iPads, eller andre enheder. Som standard opretter vi altid til både elever og undervisere.

Du finder pt. (18-05-21) 6 store ”Rundt om forløb” – 20 mindre forløb – 16 arrangementer m.m. Dette er mere end rigeligt til 2 års undervisning og om mere er på vej, bl.a. Rundt om klassisk musik og Rundt om disko og du får også en udførlig køreplan til valgfagsprøven.

Category: FAQ Valgfag

Ja, det har vi, eller vi har en skitse til en årsplan som du kan bruge som udgangspunkt som du nu har lyst til.

Se for mellemtrinnet her

Se for valgfag her

Ja, der vil komme mere materiale løbende gennem et skoleår. Ca. 2-3 store forløb om året, 8-10 mindre forløb og 4-5 sammenspilnumre. Se vores udgivelsesplan her (opdateres løbende)

Category: FAQ Valgfag

Ja, der ligger masser af musikhistorieforløb og materiale om teori/hørelære/analyse på Spil Smart Portalens valgfags sektion og du finder også forløb om musikforståelse – musikliv, musik og medier og musikoplevelse.

Category: FAQ Valgfag

Ja, du finder altid masser af sammenspilsmateriale på Spil Smart Portalen. Se fx det store forløb ”Rundt om Sammenspil” der rummer alt du skal bruge til eksamens praktiske del. Derudover finder du også en køreplan til valgfagsprøven samt vores bud på en årsplanårsplan med udgangspunkt i vores forløb.

Category: FAQ Valgfag

Den koster fra 1798 dkk pr. år for max 15 elever i alt på skolen.

Derover koster den 145 dkk pr. år pr. elev.

Læs mere her

Category: FAQ Valgfag

Ja det kan du, vi opretter som standard unilogin.

Ønsker du/I ikke at bruge unilogin er dette helt ok, vi tilbyder begge dele.

Ja, du finder alle materialer på MoMo, Meebook og Min Uddannelse. Sig endelig til hvis du mangler et forløb et af stederne.

Bruger din skole andre læringsplatformer end de 3 nævnte, så er det relativt let at oprette vores forløb med links til opgaver og forløb da vi på vores portal har alle forløb liggende som enkelt sider/produkter på vores portal – lidt lige som en webshop.

Det gør det langt lettere at linke til de relevante forløb inde i elevplanen, se fx vores valgfagsforløb om cubansk musik og cubansk musikhistorie

 

Ja, du kan se hvilke fælles mål der er tilknyttet de enkelte forløb, det ses tydeligt under billedet på siden for forløbet.

Load More